Достава и начин на плаќање

  • Доставата на проиводите чини 130ден. Доставата се врши на цела територија на Република Македонија секој работен ден од 9 до 17часот. Пред да се достави пратката доставувачот е должен да Ве исконтактира на дадениот телефон за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и местото.
  • Плаќањето е во готово при прием на пратката.

ПОПУСТИ И ПРОМОЦИИ

Зачленете се во Попуст клубот на Совршена и бидете во тек со најновите акции, попусти и промоции на Совршена.

ПЛАЌАЊЕ И ИСПОРАКА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Back to top