Замена на производ

  • Замена на производ се врши во рок од 14 дена од приемот на пратката. Производот треба да биде во оригиналното пакување, да не биде перен, носен или пеглан. Доставата при процес на замена е на сметка на купувачот.
  • Откако вашата нарачка ќе биде доставена,ве молиме проверете го производот и доколку на него има видливи оштетување или производот не е во согласност со вашата нарачката, контактирајте не на телефонските броеви 075 279 111 / 078 38 16 16 во рок од 24часа од приемот на пратката.
  • Sovrshena.mk ги превзема трошковите за враќање или замена на производот доколку производот е пристигнат со фабричка грешка, оштетен при транспорт или не одговара на Вашата нарачка.

ПОПУСТИ И ПРОМОЦИИ

Зачленете се во Попуст клубот на Совршена и бидете во тек со најновите акции, попусти и промоции на Совршена.

ПЛАЌАЊЕ И ИСПОРАКА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Back to top